Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Tuzla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Telefon : 0216 395 3196
Belgegeçer : 0216 395 4151
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://tuzlamtal.meb.k12.tr
Adres : Yayla Mahallesi, Durmaz Sokak, No17 Tuzla / İSTANBUL
VİZYON : Çevresinde övgü ile bahsedilen, çağın önünde gelen bir okul olma; sürekli iyileşme ekseninde, sanayi kesimine örnek oluşturacak yeniliklerin öncüsü nesiller yetiştirme. Dünya ve AB ülkelerince akredite edilmiş ülkesinde saygın ve bölgesinde öncelikle tercih edilen eğitim kurumuna dönüştürme. Milli Eğitim’in Genel Amaçları doğrultusunda: Adaletin, barışın, hoşgörünün, karşılıklı saygı ve sevginin hakim olduğu, sorumlulukların ve özgürlüklerin dengesinin kurulduğu bir ortamda, öğrencilerimizi yetiştirmek.
MİSYON : Biz Tuzla Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, öğrencilerimizi, Milli kimliğini kazanmış, kendisiyle barışık iyi vatandaş, insani değerleri benimsemiş dünya ile barışık iyi insan, çağın gereklerine uygun, toplumun ve iş hayatının gerektirdiği niteliklere ve yeterliliklere sahip iyi meslek elemanı olarak yetiştirmek, Bütün Öğrencilerimizin çağdaş uygarlığın gelişiminde etkin, yenilikçi, öğrenmeyi öğrenen, sorgulayan, araştırmacı; soyut, özgür ve bilimsel düşünmeyi gerçek bilgiye ulaşmada bir yol olarak kabul eden; dengeli, sağlıklı, üretken bireyler yetiştiren, mücadeleci, planlı bir şekilde öğrencilerimizi kendi mesleklerinde en iyiyi öğretmek, bilgi ve beceri kazandırmak. Atatürkçülüğün özüyle ülkemizin kalkınmasını hedefleyen, hoşgörülü, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Öğretmen :113
Öğrenci :1300
Derslik :28
Atölye-İşlik :33
Konferans Salonu :1
Toplantı Salonu :3
Kütüphane :2
Kütüphane Kitap Sayısı :1767
Yemekhane :1
Revir:1
Öğretim Şekli :Tam Gün Tam Yıl
Saatler : Ders Başlama : 09:00 Ders Bitiş : 17:20
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Doğalgaz
Pansiyon :
Servis : Okulumuzda öğrenci servisi vardır.
Ulaşım : Okulumuza Pendik´ten Tuzla-Pendik minibüsleri ile, Pendik´ten "YHT" durağından KM13 otobüsü ile, Kadıköy´den kalkan E-5´ten gelen 130A otobüsü ile, Alt Bostancı´dan kalkan sahil yolundan gelen 133T otobüsü ile, Aydınlı ve Tepeören´den kalkan 133P otobüsü ile, Şekerpınar´dan 133TM otobüsü ile, Evora evlerinden 130E otobüsü ile "Cezeri Meslek Lisesi" durağında inerek okulumuza ulaşılabilinmektedir.
Yerleşim Yeri : YAYLA MAHALLESİ, DURMAZ SOKAK, NO:17 TUZLA/İSTANBUL
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İLÇE MERKEZİNE 1 KM İL MERKEZİNE 40 KM UZAKLIKTA
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :